Relocatiediensten

Transworld International biedt aan particulieren, bedrijven, verenigingen en organisaties een brede waaier aan relocatiediensten aan.

Relocatiediensten bij vertrek

Eens u besloten hebt te verhuizen, wil u zich kunnen concentreren op de nieuwe uitdagingen die u wachten. Voordat u aan uw nieuwe toekomst kan bouwen, zijn er echter meer praktische zaken te regelen dan men op het eerste gezicht zou denken. Dit kan vervelend zijn, want aan de ene kant zal uw nieuwe opdracht dikwijls vereisen dat u zo snel mogelijk naar uw bestemming reist, terwijl aan de andere kant nog enkele onafgewerkte zaken moeten geregeld worden op uw huidig werk.

Ook voor uw werkgever is het van het hoogste belang dat zijn of haar expat geen tijd hoeft te verspillen aan het regelen van deze praktische zaken.

HR Managers zijn er zich van bewust dat het slagen van de relocatie van een expat naar het buitenland in grote mate afhangt van de manier waarop de expat zich kan voorbereiden en zich kan concentreren op zijn of haar overgang en zijn of haar nieuwe opdracht.

Transworld International biedt een brede waaier aan van relocatiediensten die ervoor zorgen dat alles voor u geregeld wordt voor uw vertrek.